WEBY outlet

toode(t) - 0,00

Ostutingimused

 

Ostu- ja tagastustingimused
Weby outlet tegeleb laojääkide, pankrotivara ja kindlustuste jääkvara müügiga, mistõttu võib toodetel esineda iluvigu ja muid kahjustusi. Toode kontrollitakse enne laost välja saatmist üle. Juhul kui tootel esineb vigastusi või puudusi, siis enne kauba üle andmist võtame kliendiga ühendust ja anname puudustest teada. Kui sellises seisukorras toode ei sobi, siis pakume allahindlust vastavalt vigastuse suurusele või tagastame raha. Toodetel võib puududa orginaalpakend või pakend olla vigastatud/kahjustatud!

 

Toodete kohaletoimetamine ja üleandmine

1. E-poest tellitud kaupa on võimalik kätte saada ise kaubale järele tulles.

2. Kauba saab kätte Weby Outlet e-poe laost aadressil Kooli 35 Kopli küla Rae vald (Lagedi keskuse lähedal), E-R kell 11-17. Palume järele tulla pärast teavitust 5 päeva jooksul. Juhul kui klient ei tule kaubale järele 2 nädala jooksul pärast teavituse saatmist, on meil õigus küsida m3 põhist ladustamistasu 30 €/m3 kuus.

3. Tellimuses esitatud andmete täpsusest sõltub viivituste ja arusaamatuste vältimine kauba kohaletoimetamisel.

 

Tagastamisõigus
1. Pärast tellimuse kättetoimetamist on Kliendil õigus tellitud tooted 14 päeva jooksul tagastada. Taganemisõigus kehtib ainult eratarbijatele, juriidilistele isikutele seda ei kohaldata.
2. Tagastatud kaup peab olema originaalpakendis ja kasutamata.
3. Kauba tagastamisega seotud kulu kannab Klient. Weby outlet e-pood kannab kauba tagastusega seotud kulu juhul, kui kohaletoimetatud kaup erines tellitust.
4. Kaup tuleb Kliendil Weby outlet e-poe lattu tagastada hiljemalt 14 päeva jooksul alates tagastusavalduse esitamisest.
Kaup tuleb antud aja jooksul tuua ise aadressile Kooli 35 Kopli küla Rae vald. Tagasikanne teostatakse pärast toote tagasitoomist e-poe lattu kuni 14 päeva jooksul. Raha tagastame ainult arveldusarvele, kust on tehtud ülekanne tellimuse eest.